• تاریخ انتشار : 1402/12/13 - 13:48
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 166
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تحقق اهداف سلامت با آموزش و توانمندسازی

به منظور اجرای ماده پنجاه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، کارگاه یک روزه کمک به بقای مادر با محوریت "مدیریت زایمان طبیعی و عوارض آن" توسط اداره مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان روز چهارشنبه 2 اسفند 1402 در مرکز آموزش مهارت های بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، به منظور اجرای ماده پنجاه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، کارگاه یک روزه کمک به بقای مادر با محوریت "مدیریت زایمان طبیعی و عوارض آن" توسط اداره مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان روز چهارشنبه 2 اسفند 1402 در مرکز آموزش مهارت های بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد.
دکتر قطبی زاده، معاون درمان گروه آموزشی بیماری های زنان و زایمان دانشگاه گفت: برنامه سلامت مادران یکی از اولویت های نظام سلامت بوده و آموزش و توانمندسازی ارائه دهندگان خدمت یکی از اجزای کلیدی در تحقق اهداف در این حوزه است.
مژگان اکبری، مسئول اداره مادر، نوزاد و مامایی عنوان کرد: دستورالعمل کمک به بقای مادر از جمله برنامه های ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده و هدف از برگزاری این دوره، آشنایی با پروتکل های تدوین شده و دستورالعمل ها به منظور توانمندسازی متخصصین زنان و زایمان، دستیاران و رده های مرتبط با سلامت زنان در ارائه خدمات مطلوب به مادران، کاهش موربیدیتی و مورتالیتی و بهبود شاخص ها است.
زایمان طبیعی، مدیریت زایمان بریچ، دیستوشی شانه، خروج کامل و ناقص جفت، تشخیص و ترمیم پارگی های حین زایمان و شناسایی و کنترل خونریزی های پس از زایمان توسط دکتر زهرا پناهی، دکتر مریم دلدار و دکتر نفیسه صاعدی از اعضای هیئت علمی گروه زنان و عضو هسته آموزشی دوره فوق ارائه شد.
متخصصین زنان شاغل در بیمارستان های دولتی، خصوصی و پزشکان عمومی شاغل در واحدهای تسهیلات زایمانی تحت پوشش در این کارگاه حضور یافته تا آموزش ها به صورت آبشاری در مراکز ادامه یابد.
در انتها مهارت سنجی شرکت کنندگان توسط مدرسین با استفاده از مولاژ در آسکی های عملی مورد بررسی قرار گرفت.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی
  • کد خبر : 260907
مژگان  اکبری
تهیه کننده:

مژگان اکبری

تصاویر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه